Suck :(

Den 22 februari tidigt på morgonen åkte jag till mor & far för sen åka vidare med bil till Sahlgrenska i Göteborg och lämna pappa där för en större operation.
Vi hann bara till Skövde till första rondellen och blev stående i en kö som jag såg att det kom en bil bakom men som alla andra tänker i den situationen så stannar den väl.
MEN icke sa nicke utan körde rätt in i oss i bak..  
                           
Det var en taxibil och hade med sig barn som förmodligen skulle till särskolan. Polisen kom efter en stund och vi fick berätta våra versioner och sedan fylla i papper.
Efter allt var färdigt så åkte vi hem och bytte bil så började vår färd igen.

Det blev en lång dag i Göteborg, men sen när jag kom hem på kvällen kände jag att smärtan i nacke & rygg hade blivit värre.
Nästa dag kontaktade jag vårdcentralen och fick komma in och träffa läkare. Fick en akut remiss till röntgen följande dag för att se så jag inte hade fått nån fraktur och så skulle jag även kontakta sjukgymnast.

Svaret från röntgen var INGEN FRAKTUR gött :)
Sjukgymnasten som jag nu har gått hos några ggr är superbra. Har nu varit sjukskriven i ca 1 1/2 vecka och kämpat med mina övningar,värme och promenader. Smärtan har inte försvunnit den har kommit och gått varje dag,endel dagar har man haft så ont så man inte vet vart ska ta vägen och endel dagar så har man knappt inte känt nånting. Var inne hos sjukgymnasten igår igen,jag hade ju hoppats på att jag skulle gå och jobba på Måndag men hon tyckte att all svullnad har inte försvunnnit riktigt än och pga det yrket jag har och att det är väldigt tungt just nu på jobbet så rekommenderade hon att jag skulle vara hemma 1 vecka till.
Hmm det var ju inte precis det jag ville höra men jag får väl inse att jag måste tänka långsiktigt och hoppas att detta går över och att jag kan jobba många år till..

Så ligger det till...

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0