Till alla mammor....
Vi har ikväll varit och uppvaktat svärmor på Mors Dag, T. syster med familj var där oxå och min mamma ringde jag till på dan idag och grattade.
Det har inte blivit så mycket firande här hemma idag eftersom det var klassfotboll igår och idag. Men imorgon ska jag göra en chokladtårta med jordgubbar på och fira lite med min bonde och mina älskade grabbar som idag gav sin lilla mamma massa kramar och pussar & 2 fina teckningar som jag kan visa er imorgon. Det är tanken som räknas det är det viktigast...


Haft mycket att planer men nu har det lugnat sig(lite :) )..

I helgen hade vi takstolsfest i ladugården.Mycket folk,good mat,bra dansmusik,trevlig stämning & 3 helt underbara tjejer som hjälpte mig att hålla reda på allt under kvällen. Tack Carro,E. & S.

Nu är det inte långt kvar tills vi öppnar dörrarna för våra kossor till deras nya hem.Måndagen den 13 juni har vi som datum hoppas det håller..

Här kommer lite färska kort från bygget:*** :) ****


Skogsluft :)

Klockan ringde på 05.30 gick upp och gjorde mig & barnen i ordning. Packade färdigt mat-och fikakorgen och så var det dags att dra iväg på årets skogplanering i fotbollen.
Vi kom med i den lilla gruppen som skulle till ett litet ställe och plantera. Vi kom väl till platsen runt 8.15 kanske och var färdiga innan 11.00 det var bra gjort. Ca 3.500 st granplantor satte vi ner i backen. Det gick som på räls denna gång så Tomas behövde inte ens komma efter han var färdig i ladugården. Det var bra för då kunde han vara på bygget och greja.

Just nu sitter jag ute i solen och har det så gött,ska snart skjutsa Filip till kusiner och busa av sig lite. Simon har cyklat till en kompis och sen ska dom vidare på herrarnas fotbollsmatch och vara bollkallar. 

Ikväll blir det grillning här hemma :) ...

Ska förstås lägga in lite byggkort senare oxå,ni är väl såklart nyfikna..
Jag var där förut en sväng och jösses vad det händer mycket nu bara på några dagar. I veckan har det varit runt 11 man som jobbat..

Ha det gött så hörs vi igen ****Psst nu är jag här :)

Hmm nu har det varit lite bloggtorka men jag ska se till att vara inne lite oftare. Det är lite mycket emellanåt...
Idag har jag jobbat til 13.30 åkte hem tog en fika med familjen och svärmor som var på besök.
Sen drog vi till M-stad en sväng,Tomas hade avbytare idag så han hängde med.
Det blev en tur till sportaffären där vi köpte bla. nya fotbollsskor till Simon.. Sen åkte vi till Willys och handlade,innan hemfärd stannade vi till och käkade på .

Ikväll har jag förberett kycklingsallad och brett mackor, ska upp tidigt och koka kaffe och packa mat-och fikakorg för att bege mig iväg med grabbarna på skogsplantering med fotbollsklubben. Tomas kommer när han är färdig i ladugården.

Ska försöka lägga in lite nya kort på bygget oxå imorgon,det händer mycket nu !!

Kram och godnatt****

RSS 2.0