Sommarvärme pust..

Härligt men oxå jobbigt.. Det har varit riktigt klibbigt nu när det varit så varmt när man har varit på jobbet. Vi kör dom få fläktarna vi har för fulla muggar..
Gött att man är ledig imorgon och det ser ju ut som om det ska bli uppehåll och varmt,så det blir förmodligen en tur till föräldrarnas stuga och ha det gött med bad & slappning..

Jag kom på att efter vi startade upp med ladugården så har det varit väldigt tyst om uppföljningen här på bloggen,ber om ursäkt om det.
Ska lägga ut lite kort,vad som görs just nu är att grävmaskinen är här igen och gör iordning runt om ladugården och det blir otroligt snyggt. Det är ju bara korna som än så länge kommit in, kvigavd. är strax färdigt.
Och med korna går det bra. Det är några få som vi får hjälpa in i roboten morgon & kväll men det går bättre & bättre.Simon ( vår store pojk) är med varje dag och jobbar & sliter. Går upp runt 5.30 och är med fram till kvällsmjölket är gjort på kvällen. Sen stupar han i säng mellan 19.45-20.00 varje kväll. Han är såå redig. Filip (den yngre) är oxå med ibland. Han är den som oftast brukar sopa på foderbordet & sitta vid datorn och hålla reda på dom röda korna. (Röda kor= är dom som har haft mjölktillstånd i många timmar men inte gått in roboten). 

Nu ska jag slappa lite vid tv:n, Tomas är på fältvandring ikväll..

** kramiz**

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0