Dagarna går...

Tänk att det är inte många stunder i livet som man sitter och tänker - Jaha vad ska jag hitta på nu??

I helgen var det klassfotboll,det här året var det både Lördag och Söndag för Simons klass. Ååå man packar fika-och matkorgen,goa stolar att sitta i. Men dom var inte såå goa att sitta i så jag åkte och köpte mig en bättre och goare stol på Statoil så fick barnen sitta i dom andra. Ojojoj en satt som en drottning.. Näe över till fotbollen igen, dom spelade 8 matcher totalt: Vann,förlorade och några oavgjorda men det viktigaste av ALLT är att dom hade sköj.. Man står på sidan av planen och följer matchen in i det sista.. Barnen har roligt och föräldrarna har roligt...

Idag har jag jobbat, åkte sen hem och hämtade Filip på dagis och skjutsade honom till Tomas och Simon som har börjat slå gräs inför 1:a ensilageskörden som sätts igång imorgon.
Hem diskade(för vår diskmaskin är strular) och förberedde mat. Käkade med familjen,sen drog dom ut och jobbade igen. Sen var jag tvungen att dra till affären för att köpa lite tills imorgon. Simons klass ska till skogen och ha lekdag med förskola+ års 1 hela dagen så han ska ha matsäck med sig. Och Filip ska åka med sin grupp på dagis till ett naturreservat utanför byn och titta på fåglar,busa,fika och grilla korv.. Så han ska ha en fikaväska med sig.

Tomas han har fullt upp med gräskörning så jag får se vad jag hittar på. Ska iallafall plantera lite blommor som jag inte har hunnit med än. Imorgon kväll är det sista hundkursen sen är det slut,Simon har fotbollsmatch hemma.

Näe nu kallnar kaffet, ha det gött

Kramiz**


Planering...

Nu är det sommar nu är det sol nu är det koskit i hagen...
Härligt väder ute idag,blåse lite men det får man väl bjuda på bara solen visar sig..

Sitter här och försöker komma på vad jag ska bjuda på imorgon kväll när det är avbytarmöte här.. Hmmm...???? ...... Tänker tänker och tänker..????... Vi får se vad det blir.

Igår var jag & Tomas på böllop(det är inte ofta)i Habo..En kille som Tomas gått ihop med sen lekis,även gått lantbrukslinjen ihop så dom har många kära kompisminnen.Brukar oxå försöka träffas några ggr om året när vi får tid. Det var supertrevligt pratade med gamla vänner och nya vänner alltid trevligt och brudparet var såå vackra & fina ihop..

Ikväll ska vi in till min bror P. Han äldsta dotter fyller 13 år så det är kalas.

Näe jag får väl sätta fart och fixa lite blommor och greja lite hemma innan vi åker

Ha det gött
kramiz..


RSS 2.0