Trött...

Har gjort lite rabarberkräm ikväll till middag tills imorgon som grabbarna får äta,Filip får vara hemma från dagis pga feber. Ska vara hos farmor medans jag jobbar.

Nu ska tvätten ner, Atlas rastas lite och barnen ska läggas sen är det min tur och sova lite.Tomas kapar ved ikväll så han blir klar med det..

Idag är det  

arbetsdagar kvar till semestern..

Ha det gött everybody....

NEDRÄKNING..

Nu är det riktigt varmt och gött idag, och vad ska man göra då joo åka och jobba kväll det känns inte riktigt OK...
Så nu from idag börjar nedräkningen till semestern idag har jag  
 

arbetsdagar kvar...

Snart ska det göras mat sen är det dags för simskolan för Filip, håller på och peppar honom för fullt här han har tappat stinget lite för det.. Och det är hela nästa vecka kvar. Inte braa..
Lockar han med glass varje gång jag är med men det börjar han snart tröttna på,kanske ska säga att han får välja nåt på leksaksaffären om han fixar det till slutet..
HAR NI NÅGRA TIPS ATT GE MIG???? 

Den stora dagen!!!!

Äntligen har dom fått varandra, Viktoria och Daniel ♥.


Grattis och lycka till i framtiden!!!


Här hos oss då?? Jaa det har väl varit en vanlig dag på landet..
Skulle haft barnkalas för Filips dagiskompisar idag men han var fortfarande lite hängig och varm i morses så det var bara att ta fram listan och ringa och boka om kalaset.

Ladugårdplanerna går framåt haft några besök i veckan, från bla robotförtag och fodervagnar/utgödsling..
Nu känns det att det börjar hända grejor. Efter korna går in i september börjas det om inget går fel..

Hämtade Carro igår det var skoj att se henne för det var ett tag sedan,tråkigt bara att helgen går så himla fort för hon åker imorgon igen.

Igårkväll var jag hos en fd. arbetskamrat på lite tjejfest,hade laddat hela dagen. Svägerskan  skjutsade in mig på eftermiddagen och hemskjutsen var fixad på kväll/natt..
Men så rätt som det var så fick jag sån himla huvudvärk,så T. fick komma och hämta mig vid 22. Fy va lessamt..

Näe nu ska jag gå in och umgås lite med familjen,börjar bli lite småkyligt här på altanen. Suttit här och njutit av pizza ikväll. Ska spela lite kort med Carro och se på bröllopsmiddagen på TV.

Ha det!!!
Bonnafrun♥RSS 2.0